Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Загроза COVID19

Шановні клієнти та партнери!

Зважаючи на те, що всі країни Європи знаходяться під загрозою COVID-19, ми продовжуємо робити все можливе, щоб Ваші вантажі були доставлені вчасно і з мінімальними ризиками порушення ланцюгів постачань.

Протягом попереднього тижня значно зменшилась кількість поточних завантажень з ЄС, хоча на всій території Європи спостерігалась певна динаміка перевезень та місцями скупчення вантажного транспорту. Черги на кордоні практично зникли.

Згідно з розпорядження Кабінету Міністрів України від 07 квітня 2020 р. тимчасово закриті ще деякі пункти пропуску через державний кордон та пункти контролю. Станом на сьогодні відкрито лише 19 пунктів пропуску і лише для автотранспорту. Сполучення з Польщею нині можливо тільки через переходи Ягодин-Дорогуськ або Краковець-Корчова.

Враховуючи прийдешні передвеликодні вихідні вантажний транспорт з ЄС буде намагатися максимально повернутись до України в найближчі 2 тижні. Це в свою чергу може спричинити нові черги на кордоні.

Щодня, наш автодорожній департамент в Україні розробляє оптимальні варіанти доставки Ваших вантажів, а також здійснює консультування та постійну підтримку клієнтів.

Навіть в таких умовах, наша команда працює як і раніше в звичайному режимі, враховуючи рекомендації уряду та керівництва компанії.

В разі виникнення будь-яких запитань просимо звертатися до наших провідних фахівців.

Підтримуємо Вас у будь-якій ситуації!

Залишити відгук