Доставка збірних вантажів
для  бізнесу

Доставка збірних вантажів

Новини

Імпортні перевезення вантажів для ФОПів

Країни ЄС залишаються найбільшими торговельними партнерами України.  

За перші місяці 2024 року імпорт з ЄС становив трохи менше 50% від усього об’єму імпорту.

Сприятливими умовами для цього стали фактично два роки вільного доступу до ринку Європи та суттєве збільшення онлайн-продажів, які дозволили українським ФОПам не тільки вистояти, а й достатньо розвинутися.

Продукція з Європи зараз активно поставляється як невеликими об’ємами від приватних
підприємців, так і більшими партіями для оптових дистриб’юторів чи роздрібних компаній. Зазвичай, це перевезення малогабаритних (невеликих) вантажів вагою від 100 до 500 кг.

Звичайно, існують виключення – сервісом не передбачена доставка товарів:

– підакцизних,

– коштовних,

– швидкопсувних та температурних.

 

Звідки б не планувалась поставка непродовольчих або деяких продовольчих партій європейських товарів, передбачувані терміни доставки та регулярний графік відправлень  є стандартом для наших послуг автомобільних збірних перевезень. А географічне охоплення сервісу (більше 40 країн) дає можливість доставити вантаж в Україну навіть з віддаленої точки Європи.

Задля уникнення затримок і непередбачених ситуацій в дорозі, наша команда фахівців має
альтернативні логістичні рішення.

З нами ви захищені і від непередбачених ситуацій на митниці, і від некоректного оформлення пакету супровідних документів чи дозволів, і від надвитрат.  Ви можете бути впевнені в безпечності та надійності наших послуг вантажних перевезень та своєчасній доставці.

Ми здійснюємо перевезення вантажів для бізнесу щосекунди, 365 днів на рік.

До кінця літа діють особливі умови для ФОПів на перевезення вантажів до 100 кг, в імпортному сполученні, між Польщею, Німеччиною, Францією, Нідерландами, Італією та Україною.

Бажаєте дізнатися детальніше? Звертайтеся за консультацією до наших фахівців за телефоном +38 (096) 422-37-82 або залишайте заявку на сайті.

Залишити відгук