Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Ні – відтермінованим поставкам!

Значні черги на кордоні, нестача автомобільного транспорту, відтерміновані поставки і, як наслідок, значне підвищення тарифів на автоперевезення практично зупинили зовнішню торгівлю України…

Та з кожної ситуації є вихід. І хоч всі наші шляхи сполучення проходять через певні сусідні країни, можливість постачати продукцію на традиційні ринки не повинна бути втрачена.

Отже, маємо для Вас привабливу пропозицію з автоперевезень імпортних та експортних збірних вантажів, сполученням Європа-Україна.

Так, наші вантажі доставляються з мінімальною похибкою транзитного часу.

Так, ми легко підлаштовуємося під нові умови ринку та готові до несподіваних труднощів на українських прикордонних переходах.

І, так, ми знаходимо рішення та розробляємо альтернативні варіанти доставки.

Для Вас ми виконуємо перевезення збірних вантажів до 3000 кг (4 європалет) на щотижневій основі з/в будь-яку країну ЄС, Великобританію, Швейцарію та Норвегію.

Для Вас ми здійснюємо супровід митного оформлення та забезпечуємо локальну доставку.

Для вас працює власна розширена мережа представництв компанії та  компетентних, професійних фахівців, готових надавати якісний сервіс для підтримки міжнародних ланцюгів постачань.

Крім того, наша присутність у більше ніж 45 країнах Європи дозволяє надавати послуги збірної доставки в будь-яке місце, де є дорожнє покриття.

Звертайтесь, ми підберемо для Вас оптимальне логістичне рішення.

Залишити відгук