Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Відновлення ринку вантажних автоперевезень

Логістика є не лише двигуном глобального соціально-економічного зростання, але також має важливе значення як прискорювач економічного розвитку.

Логістика сьогодні, так само як і інші сфери бізнесу, переживає турбулентність через наслідки, викликані пандемією.

Завдання логістичного провайдера – забезпечення надійності ланцюгів постачань та організація безпечних перевезень, збереження термінів та вартості доставки.

Щодня наш автодорожній департамент генерує і впроваджує нові логістичні рішення, які дозволяють надавати клієнтам дійсно якісний сервіс міжнародного рівня.

Поточна ситуація на ринку автоперевезень

Згідно даних Державної служби статистики, в січні-квітні 2020 року транспортні підприємства України скоротили перевезення вантажів на 15,3%, тобто до 184,8 млн. тонн, в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Автомобільним транспортом у внутрішньому сполученні і на експорт було перевезено на 7,5% менше, ніж за аналогічний період 2019 року.

Частина європейських країн досі подовжує обмеження через пандемію, але більшість вже починає послаблювати карантинні заходи. Це в свою чергу, спричинило швидке зростання транспортних пропозицій на європейському ринку транспортних послуг. Так, у І кварталі 2020 року в порівнянні з минулим роком підвищились європейські вантажні пропозиції на 16%.

Ситуація на ринку вантажоперевезень України поліпшується вже з кожним днем. З Європи в Україну значно збільшився трафік автомобілів, на пунктах пропуску спостерігаються черги.

Найближчим часом передбачається відновлення руху через 66 пунктів пропуску на кордонах з Республікою Польща, Угорщиною, Словацькою Республікою та Республікою Молдова.

Від 19.05.2020 встановлено новий порядок здійснення вантажних перевезень через турецький кордон в умовах протидії пандемії. Нововведення стосуються транспортних засобів та водіїв, які заїжджатимуть/виїжджатимуть з території ТР.

Зважаючи на те, що бізнес поступово починає повертатись до активної роботи після тривалого карантину, майбутній розвиток транспортної галузі в контексті наслідків пандемії коронавірусу стане більш зрозумілішим не раніше кінця ІІ кварталу.

Кожного дня ми вивчаємо особливості бізнесів та індустрій наших клієнтів, для надання індивідуальних транспортних і логістичних рішень. Ми забезпечуємо можливість сконцентруватись на основному бізнесі  та економити як свої ресурси, так  і час, не марнуючи їх на непрофільні питання.

Раді повідомити Вам, що з 25 травня 2020 року ми працюємо в звичайному режимі і готові зустрічати гостей в нашому офісі.

Давайте розпочнемо новий етап співробітництва, втілення планів  та  створення успішного майбутнього.

Чекаємо на Ваші замовлення та зустрічі!

Залишити відгук