Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Поточна ситуація і тенденції в Україні

В умовах вимушених обмежень через пандемію, більшість бізнесів балансує між спробами протриматись і зберегти потенціал до відновлення після кризи.

Реалії та наслідки COVID19 вносять свої корективи в усі галузі економіки.

День-у-день ми доставляємо вантажі безпечно і надійно, в будь-який час і в будь-яку точку світу. Ми надаємо консультації та підтримуємо наших клієнтів на будь-якому етапі співробітництва.

Ми не можемо вплинути на ситуацію, яка склалась, але швидка адаптація до нових умов бізнесу та прагнення зберегти і вдосконалити ланцюги постачань клієнтів дозволяють надавати найбільш ефективні логістичні рішення.

Поточна ситуація і тенденції

Падіння обсягів перевезення автомобільним транспортом в ЄС було дуже серйозним. Багато перевізників тимчасово припиняли роботу. На початку травня вдалося відновити роботу майже на 95%.

Але досі повноцінно не вдається відновити міжнародні ланцюги постачань. Середній показник зріс від активності на рівні 30% до 38%.

В Європі за різними напрямками спостерігається деяке скупчення транспорту,  особливо це помітно в Польщі.

Минулого тижня Кабмін прийняв рішення про відновлення роботи одного з провідних пунктів пропуску через державний кордон, який раніше був тимчасово закритим через пандемію коронавіруса. Відкриття пункту «Рава-Руська» дозволить значно знизити завантаженість інших  КПП України, мінімізувати скупчення вантажного транспорту на кордоні та забезпечить стабільне здійснення міжнародної торгівлі, як з Польщею, так і з ЄС.

Щоденно наш автодорожній департамент підвищує ефективність ланцюга поставок клієнтів, забезпечуючи своєчасне транспортування всіх видів товарів відповідно до високих корпоративних стандартів співпраці.

Ми оперативно реагуємо на найменші зміни, що виникають в процесі доставки вантажів, та беремо на себе відповідальність й ініціативу.

В даний час ми працюємо як і раніше в звичайному режимі, враховуючи рекомендації уряду та керівництва компанії.

Ми практикуємо відкритий діалог. Наші фахівці готові надавати компетентні консультації та допомагати у вирішенні нагальних питань логістики.

Залишити відгук