Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Поточна ситуація в Україні

Світ все більше стикається з безпрецедентними проблемами, що виникли через пандемію COVID19, яка зводить нанівець економічний і промисловий розвиток у багатьох країнах. Найбільшою загрозою для економічного відновлення України є тривале продовження і посилення внутрішніх карантинних заходів.

Незважаючи на карантин, ми, як міжнародний логістичний постачальник глобальних рішень в сфері транспорту і логістики, готові розробляти найбільш ефективні і альтернативні рішення задля підтримки балансу ланцюгів постачань.

Поточна ситуація і тенденції

Введені в квітні карантинні обмеження в Європі спричинили перебої поставок в Україну. Це в свою чергу призвело до дефіциту транспорту у зворотному напрямку, при тому що існує потреба в експорті українських товарів.

Натомість, великі міжнародні перевізники не піддались негативному впливу пандемії і так само регулярно доставляють вантажі з України за підписаними раніше контрактами, паралельно підшукуючи зворотні відвантаження.

Вже в травні має з’явитись позитивна тенденція щодо збільшення вантажоперевезень, завдяки послабленню вимушених обмежень в багатьох країнах ЄС. Більше того, свої плани щодо часткового відкриття заводів озвучила Польща, Чехія, Словаччина.

Якщо європейські країни почнуть поступово виходити з карантину, в найближчий час зможемо спостерігати відновлення і стабілізацію міжнародних вантажних перевезень на докарантинному рівні.

Європейські стандарти

МІУ і МЦТ починають пілотний проект по впровадженню електронної товаротранспортної накладної е-ТТН, використання якої зможе наблизити українське законодавство до європейських стандартів, а також швидко, без додаткового паперового бюрократизму і без спеціального програмного забезпечення отримувати інформацію з єдиної бази в режимі реального часу.

Разом з впровадженням е-ТТН планується приєднання до Додаткового протоколу Конвенції про договір міжнародного автомобільного перевезення вантажів (КДПВ).

Це дозволить Україні удосконалити документообіг у сфері міжнародних автомобільних перевезень вантажів, знизити фінансове навантаження на логістику та підвищити рентабельність міжнародних перевезень національними автомобільними операторами, забезпечити безпеку міжнародних перевезень, розширити можливості ефективного використання транспортного потенціалу країни.

Команда нашого автодорожнього департаменту працює як і раніше в звичайному режимі, враховуючи рекомендації уряду та керівництва компанії.

Кожен день, забезпечуючи високий рівень сервісу, ми здійснюємо автомобільні перевезення в будь-яку точку Європи, надаємо незалежні рекомендації та постійну підтримку клієнтів.

Як завжди, ми відкриті до спілкування, і в разі виникнення будь-яких запитань Ви можете звернутись до наших фахівців, з задоволенням допоможемо Вам!

Залишити відгук