Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Поширення COVID19

Шановні клієнти та партнери!

Нинішня ситуація у світі та безпосередньо в Україні, через поширення COVID19, вже далеко вийшла за рамки суто медичної проблеми, значно впливаючи на економіку, політику, соціум.

Щодня наш автодорожній департамент пильно відстежує зміни, які відбуваються на всіх ринках та шукає нові, найбільш ефективні логістичні рішення для зміцнення ланцюгів постачань клієнтів в усьому світі.

З початку квітня в Європі спостерігається дисбаланс попиту і пропозиції транспорту і вантажів. Але незважаючи на це, вантажний транспорт з ЄС намагається максимально повернутись до України цього тижня через прийдешні передвеликодні вихідні. Це в свою чергу спричиняє нові черги на відкритих ключових автомобільних пунктах пропуску.

Крім того, у зв’язку з загальносвітовим карантином тимчасово послабляється контроль за документами, які використовуються під час перевезень вантажів у системі багаторазової квоти ЄКМТ, а саме:

  • визначаються діючими та подовжуються до 30 червня 2020 року (включно) дії ЄКМТ-сертифікатів придатності до експлуатації, термін дії яких закінчився після 12 березня 2020 року;
  • визначаються діючими короткотермінові дозволи ЄКМТ, дія яких закінчилася під час виконання останнього перевезення через обмеження, введені Україною та іншими країнами з метою запобігання поширенню COVID19, без внесення змін до записів, зроблених під час першого оформлення таких дозволів.

Дані послаблення враховуються і для здійснення перевезень вантажів нерезидентами по території України з використанням дозволів ЄКМТ.

Наша команда працює як і раніше в звичайному режимі, враховуючи рекомендації уряду та керівництва компанії.

Ми продовжуємо надавати нашим клієнтам глобальні і конкурентоспроможні транспортні та логістичні послуги незмінно високої якості, а також проводимо постійне консультування та підтримку клієнтів.

Якщо у Вас виникають будь-які запитання, просимо звертатися до наших провідних фахівців.

Ми радо допоможемо Вам!

Залишити відгук