Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Новини ринку вантажних перевезень

За сім місяців 2021 року транспортні підприємства України перевезли 342,3 млн тонн вантажів. У січнічервні 2021 року перевезення автомобільним транспортом збільшилися – до 120,8 млн тонн, що на 17,6% більше показників за аналогічний період минулого року.

На зустрічі, яка відбулася напередодні Дня Незалежності, прем’єри України і Грузії домовилися розвивати транзитні перевезення.

Франція

Французький уряд запровадив директиву Євросоюзу про обмеження загальної ваги авто фури з напівпричепом вагою у 40 тонн, яка почне діяти 1 січня 2022 року.

Китай-Європа

На маршруті між Китаєм та Європою склались найкращі умови для малайзійських автоперевізників. Тривалість перевезень складає близько 28 діб. Регулярні авто перевезення між Китаєм та Німеччиною щомісяця доставляють півтисячі контейнерів. Однак вартість доставки товару на напівпричепі зараз на 20-30% дорожча, в порівнянні з доставкою морським або залізничним транспортом. Найбільш привабливим вантажем для автомобільних перевізників є літій-іонні акумулятори.

Згідно з дослідженнями Transport Intelligence, в Європі дефіцит водіїв комерційного транспорту досяг позначки в 400 тис. чоловік. Найбільше водіїв вантажівок потрібно в Польщі, Великобританії і Німеччині.

Залишити відгук