Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Головні новини червня

12 жовтня планується приєднання України до європейської системи транзиту на саміті Україна-ЄС. У 2020 році повідомлялося, що Україна розраховує на включення лібералізації міжнародних автомобільних вантажних перевезень з ЄС в оновленій Угоді про асоціацію з ЄС.

Європа

Експорт з Євросоюзу в інші країни світу з початку локдауна зменшився на 9,4% в порівнянні з 2019 роком, а імпорт – на 11,6%. Внутрішня торгівля ЄС скоротилася на 7,5%. Транспортно-логістична галузь також зазнала змін. Криза, що виника після зміни попиту, припинення роботи промислових підприємств і введення обмежень, призвела до дисбалансу вантажопотоків. 

Але, наприклад, стан логістики Німеччини  вперше з 2019 року вже повернувся у зелену зону. Так як Німеччина складає найбільшу частину економіки Європи, передбачається, що така тенденція незабаром пошириться на інші країни ЄС.

Білорусь

Ситуація, що склалась навколо Білорусі, непокоїть всіх учасників логістичного ринку – вантажовідправників з Європи та Азії, експедиторські компанії, транспортних та логістичних операторів. Адже Білорусь за останні роки стала дуже важливою транзитною територією. Логістика та європейське виробництво знову опинилися в ситуації, неможливій для майбутнього планування.

Залишити відгук