Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Німецька логістика

Міжнародні автомобільні перевезення збірних вантажів з Німеччини в Україну сьогодні є одним з найбільш поширених способів доставки товару з зарубіжжя.

Доставка вантажів через основний міжнародний транспортний коридор дозволяє вести бізнес на максимально вигідних умовах – мінімізуються транспортні витрати і ланки в транспортному ланцюгу згідно найкращого маршруту.

Завдяки нашій глобальній мережі, яка охоплює як не великі містечка, так і промислові зони Південної Німеччини, ми здійснюємо своєчасний забір вантажу від різних відправників, консолідуємо їх на власних складах і доставляємо щотижня в Україну.

Постійне розширення внутрішніх транспортних маршрутів сприяло створенню єдиної централізованої мережі поставок вантажів з Німеччини в Україну. Наша європейська мережа охоплює доставку вантажів з таких міст як Мюнхен, Штутгарт, Нюрнберг, Мангейм, Франкфурт, Дюссельдорф, Кельн, Дортмунд, Ганновер, Лейпциг, Берлін, Дрезден, Гамбург, Бремен, Бремерхафен, Росток, Брауншвейг, Оснабрюк, Мюнстер, Магдебург, Потсдам, Ульм, Аугсбург, Карлсруе, Інгольштадт, Майнц, Саарбрюкен, Аахен, Тюбінген, Ансбах, Хайльбронн, Креффелд, Вестеркаппельн, Кайзерслаутерн, Регенсбург, Аденау, Адорф, Ашаффенбург.

Пряма відправка вантажу, страхування та митне оформлення, регулярність відправлень – ідеальне рішення для малого та середнього бізнесу. Більш того, багаторічний досвід фахівців і стандартизація дозволяють нам виконувати поставлені завдання точно в строк і гарантують найвищу якість послуг, що надаються.

Залишити відгук