Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Міжнародні автоперевезення вантажів Європа-Україна

Міжнародні перевезення вантажів автомобільним транспортом є одними з найбільш рентабельних і ефективних. Автодоставка з Європи здійснюється за принципом «від дверей до дверей», незалежно від місцезнаходження клієнтів. Більш того, вона гарантує стабільний транзитний час і чіткий графік відправок.

Коли здійснюється перевезення вантажів в Україну за принципом «від дверей до дверей» ми беремо на себе весь комплекс робіт – розробку маршруту, подачу авто в зручне для клієнта місце навантаження, оформлення всіх необхідних документів і страхування, узгодження всіх тонкощів з партнерами по доставці, відстеження пересування вантажу і т.д.

Ми надаємо послуги з міжнародних перевезень як збірного вантажу, довантаженням в Україну, так і здійснюємо перевезення окремим автомобілем.

Якщо є необхідність перевезти нестандартний вантаж або термін доставки мінімальний і немає можливості його затримати, ми можемо запропонувати окремий автомобіль (FTL).
Організовуючи автоперевезення вантажів в Україну, наші фахівці допоможуть підібрати необхідний автомобіль з урахуванням маршруту, тоннажу і, відповідно, оптимальної для клієнта ціни.

Ми маємо в своєму розпорядженні окремі вантажівки різних типів – стандартний трейлер, мегатрейлер, автопоїзд, траки з вантажопідйомністю від 1 т до 20 т, з можливістю верхнього або бічного завантаження, рефрижератор, незалежно від того, в якому регіоні України є потреба на збірні перевезення.

Також, ми здійснюємо регулярну доставку будь-яких вантажів, включаючи ADR-вантажі й попутний вантаж з Європи в усіх напрямках і за вигідними тарифами, в чітко регламентовані терміни завдяки розвиненій дорожній мережі корпорації.

Крім того, при необхідності, ми можемо допомогти в оформленні супутніх митних документів в країнах відправлення та призначення вантажів, з консолідацією і обробкою збірних вантажів на власних складах в країнах ЄС, а також з консультаціями з юридичних питань ЗЕД.

Залишити відгук