Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Ми приєднались до Міжнародної групажної мережі

Міжнародна мережа групажних перевезень нараховує понад 200 офісів та представництв в 32 європейських країнах.

Приєднання нашої компанії до мережі дозволяє здійснювати щоденну, регулярну і своєчасну доставку прямими маршрутами з європейського хабу у Швібердінген до Києва з подальшою дистрибуцією по території України.

«Процес приєднання до мережі був досить тривалим і зайняв кілька місяців кропіткої роботи і величезних зусиль.

Над підготовкою працювала команда професіоналів – детально опрацьовувалися маршрути, здійснювався пошук надійних транспортних компаній для регулярних перевезень, розроблялось спеціальне програмне забезпечення для відстеження місцезнаходження вантажів, розраховувалися спеціальні тарифи для кожного напрямку з урахуванням певного обсягу вантажу, відпрацьовувались основні правила надання документів, узгоджувались питання митного оформлення і інші нюанси, щоб уникнути будь-яких можливих складнощів при транспортуванні вантажів.

Наша компанія одна з перших пострадянських країн, яка змогла стати частиною корпоративної міжнародної мережі.

Далі слідував тривалий тестовий період, під час якого ми усунули всі труднощі і негаразди. Ми дуже раді цій події, так як це не тільки можливість пропонувати нашим клієнтам глобальні і конкурентоспроможні транспортні та логістичні послуги незмінно високої якості, але і обмін передовим досвідом », – начальник відділу збірних вантажів.

Залишити відгук