Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

З Німеччини до України за 7 днів

Розширюючи і вдосконалюючи сервіс з доставки збірних вантажів з Європи в Україну, наша компанія в 2019 році презентувала нову послугу доставки збірних вантажів з Німеччини, а саме з Франкфурта, Гамбурга і Бремерхафена в Україну.

Кожен власник вантажу хоче бути впевнений в тому, що його вантаж доїде вчасно в цілісності й схоронності.

При цьому, необхідно бути готовим або до тривалого терміну доставки, або до високої вартості перевезення. На перший погляд, багато вантажовласників усвідомлено йдуть на такі умови, адже простіше і, здавалося б, надійніше використовувати один вид перевезень.

«У сервісі EuroShuttle ми об’єднали всі значущі для вантажовласників умови перевезення – оптимальні логістичні витрати, забезпечення максимальної безпеки вантажоперевезень і впевненість в терміні поставки.

Регулярні щотижневі відправки з Німеччини дозволяють доставити збірний вантаж з будь-яких сусідніх країн Бенілюксу, а також з найбільшого міжнародного вантажного хаба в аеропорту Франкфурт і найбільших європейських контейнерних портів Гамбург і Бремерхафен в Україну в середньому за 7 днів.

Це вантажі до 3,5 тонн паллетного формату, транзитні вантажі неєвропейського походження Т1, а також небезпечні вантажі (ADR)», – прес-служба Департаменту автодорожніх перевезень.

Вантажі з будь-якої точки світу, доставлені до аеропорту Франкфурта, портів Гамбурга або Бремерхафена консолідуються в митній зоні в Вестернкаппельне (Німеччина), на власному складі компанії. Після чого збірні вантажі за спеціальними тарифами відправляються на митний термінал в с. Чайки (Україна). Звідси, перебуваючи під митним контролем, вантажі доставляються протягом доби на митниці клієнтів, або протягом 48 годин здійснюється локальна дистрибуція до обласних центрів України.

Крім того, сервіс передбачає повний супровід і підтримку на всіх етапах перевезення збірних вантажів, включаючи складські послуги, митне обслуговування, безкоштовне користування терміналом, а також додаткові послуги.

Гарантуючи надійність і безпеку перевезення, ми несемо повну відповідальність за ввірений нам вантаж, завдяки власній міжнародній програмі страхування. Більш того, кожен наш автомобіль оснащений системою GPS-моніторингу, що дозволяє в режимі реального часу відстежити місце розташування вантажу.

До того ж, власник вантажу отримує найбільш вигідну вартість і транзитний час перевезення збірних вантажів в Україну. Вартість відправки вантажів нашим збірним автомобілем через Франкфурт значно менше, ніж, наприклад, авіафрахт і подача окремого автомобіля на вантажний термінал. Термін доставки вантажів нашим збірним автомобілем через порти Гамбурга або Бремерхафена з консолідацією в Вестернкаппельне істотно менше, ніж час, що витрачається на пошук і залучення сторонніх експедиторів для забору вантажу з портів і подальшим відправленням в Україну. До того ж, всі наші збірні автомобілі використовують транзитну систему TIR.

Завдяки сервісу доставки збірних вантажів з Німеччини в Україну вантажовідправник може легко керувати своїми поставками, прогнозувати і оптимізувати витрати. І як, наслідок, розширювати територію ведення бізнесу, збільшувати кількість клієнтів і підвищувати прибутковість.

Залишити відгук