Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Brexit – не перешкода для нас!

1 січня 2021 року Великобританія офіційно залишила Європейський союз, що в свою чергу призвело до значних змін в європейській логістиці.

Найближчим часом передбачається введення системи видачі дозволів на перевезення вантажів і, відповідно, квот з двох сторін.

На даний момент, британські виробники, як і раніше, мають безмитний доступ до внутрішнього європейського ринку, але з однією поправкою – необхідно пред’являти на кордоні додаткові митні документи.

В результаті – наявний дефіцит транспорту, уповільнення перевезень через черги на кордоні,  які виникають через недостатню кількість митних ресурсів для видачі документів Т1 і додаткові, не передбачені витрати для вантажовласників.

Завдяки нашій міжнародній мережі групажних перевезень, ми продовжуємо здійснювати щоденну, регулярну і своєчасну доставку збірних вантажів з Великобританії в Україну прямими маршрутами.

Ми готові співпрацювати на вигідних для клієнтів умовах і проявляти гнучкість, здійснюючи перевезення будь-яких збірних вантажів з Великобританії (від 1 до 5 паллет).

Наше завдання – допомога клієнтам в адаптації до нинішніх змін ринку, максимальний контроль всіх логістичних процесів і забезпечення сприятливих умов ведення бізнесу.

Все, що потрібно клієнтам, коли і де це потрібно, ми доставимо швидко, якісно і з мінімальними витратами.

IGN – міжнародна мережа збірних перевезень, яка налічує понад 200 офісів і представництв в 32 європейських країнах.

Залишити відгук