Доставка збірних вантажів
для  бізнесу

Доставка збірних вантажів

Новини

Сприяємо українським експортерам – знижки на збірні перевезення

Згідно офіційних результатів за 1 півріччя 2024 року, експорт українських товарів суттєво зріс, в порівнянні із минулим періодом 2023 р., на 35%.

Експортувала Україна найбільше до Польщі, Іспанії та Китаю. Серед найбільш експортованих товарів можна виділили продовольчі товари, метали та вироби з них, мінеральні продукти.

В нинішніх умовах підтримка бізнесу України та експорту є вкрай важливою, як ніколи. А логістика залишається ключовим інструментом для успішності українського експорту.

Тому, ми прийняли рішення активно розвивати програму логістичної підтримки та сприяти розвитку експорту України.

Для всіх експортерів – початківців, малого та середнього бізнесу, ми надаємо знижку на вартість перевезення, від 10% до 30%, на перше замовлення (заявку) в жовтні*!

Ми відкриваємо перспективи щодо розширення кордонів українського бізнесу та знаходження нових партнерів, забезпечуючи логістику на високому рівні.

Сервіс збірних перевезень з України в Європу надає можливість безтурботно відправляти невеликі партії товарів (палети або коробки) або зразків вагою від 1 до 3000 кг, а також небезпечні вантажі (крім 1 та 7 класу).

Отже, якщо ви фокусуєтеся на експорті, але вагаєтеся чи скористатися послугою?

Наш сервіс передбачає: 

Бажаєте отримати знижку на перевезення або маєте запитання? Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією.

*пропозиція діє до 31.10.2024 р. включно.

Залишити відгук