Доставка збірних вантажів
для  бізнесу

Доставка збірних вантажів

Новини

Логістика імпорту обладнання для генерування енергії

Енергетичними труднощами в нашій країні вже нікого не здивуєш. Всі адаптувалися до відключень: навчилися економити, користуватися генераторами та активніше використовувати альтернативні джерела енергії. 

Та через постійні масовані ракетні та дронові атаки, а також погіршення погодних умов в країні, значно збільшився дефіцит потужності в енергосистемі.

Енергозалежність малого та середнього бізнесу виявилася більш сильнішою. Попередні запаси обладнання, які зберігалися на складах магазинів та логістичних комплексів, швидко вичерпалися, натомість попит зростав в рази.

А основними перешкодами для вільного ввезення затребуваної бізнесом кількості обладнання для генерування енергії були: труднощі з митним оформленням, затримки на кордоні та, відповідно, терміни й вартість доставки.

Однак, в кінці липня 2024 року, ВРУ скасувала податкові та митні збори на імпорт електрогенераторного обладнання, обладнання для вітро-, сонячної енергетики і їх комплектуючих; акумуляторів (крім акумуляторів малої потужності), систем накопичення електроенергії. Крім цього, під пільгове ввезення в Україну підпадають і інвертори, літій-іонні акумулятори та зарядні станції на їх основі.

Відтепер, логістика імпорту стала значно доступнішою. Міжнародна доставка обладнання для вітроенергетики, сонячних панелей та їх комплектуючих, електрогенераторів в Україну з будь-якої точки планети здійснюється нашою компанією на регулярній основі.

Не важливо, де знаходиться ваш постачальник: чи то в Китаю, чи то на іншому континенті. Ми маємо всі можливості і ресурси для організації своєчасної, безпечної доставки. Ви можете бути впевнені в цілісності вантажів і не хвилюватися за доставку останньої милі.

Хочете прорахувати вартість перевезення енергообладнання?

Залишайте заявку на сайті або телефонуйте за номером +38 (096) 422-37-82.

Залишити відгук