Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Новини ринку автоперевезень

В МІУ повідомили про надання додаткових дозволів на міжнародні автоперевезення, а саме 300 універсальних дозволів Грецької Республіки, 10 000 двосторонніх i 2 500 транзитних дозволів Республіки Білорусь і 20 універсальних дозволів Монголії.

Європа

В Європі зростають обсяги вантажоперевезень у порівнянні з показниками 2019 року. У третьому кварталі 2020 року пропозицій вантажоперевезень було на 111% більше, ніж у другому кварталі. Більш того, показники за 3 квартал 2020 року збільшилися на 17% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

За прогнозами розвитку логістики на 2021 рік варто очікувати зростання обсягу логістичних послуг на рівні від 4 до 4,8%. Як повідомляє німецьке видання Logistik-heute, основними факторами впливу залишаються:

  • темпи зростання світової економіки,
  • обсяги виробництва,
  • споживчий попит,
  • тарифна та цінова політика.

На думку експертів, як і раніше, основним фактором впливу залишається політика стримування розповсюдження коронавірусу в багатьох країнах. Крім того, для логістів повторюватиметься цьогорічний сценарій постачань, а конкурентні переваги надаватиме оцифровування процесів. 

Brexit

В Англії, Шотландії, Уельсі та Північній Ірландії близько 40% товарів є імпортними з країн ЄС. Неузгоджені митні зміни можуть завдати значної шкоди британській економіці. Так, для ввезення вантажів протягом наступного року компаніям доведеться самостійно заповнити приблизно 400 мільйонів митних декларацій і подбати про автоматизацію документообігу. Крім того, потрібно буде готуватись до величезних заторів на дорогах.

Залишити відгук