Доставка збірних вантажів
для юридичних осіб

Доставка збірних вантажів

Новини

Світ. Коронавірус в Європі

Італія стала однією і перших країн ЄС, в якій виник спалах китайського коронавируса. У зв’язку з цим, більше 12 міст в північних провінціях Італії повністю закриті на в’їзд і виїзд. Крім того, багато сусідніх країн вже починають обмежувати сполучення з Італією.

З огляду на відсутність як таких меж в Євросоюзі, ситуація що склалася виглядає досить серйозно.

Ці обставини вже принесли негативні наслідки транспортно-логістичній інфраструктурі ЄС – черги на пунктах пропуску, посилені перевірки і спостереження, затримки в’їзду-виїзду та, відповідно, порушення логістики поставок товарів як продуктового роздробу, так і не продуктового рітейлу. Багато логістичних компаній вже підняли ціни в середньому на 40%.

Європейські постачальники і великі компанії змушені імпровізувати і вигадувати «план Б» через порушення в міжнародній логістиці. У свою чергу, вантажоодержувачам доводиться адаптувати свої ланцюги поставок до нових умов, втрачаючи прибуток або взагалі відмовлятися від вантажів.

Зупинка виробництва, руйнування логістичних ланцюгів поставок і зменшення споживання, що виникли в результаті коронавируса, можуть як завдати серйозної шкоди світовій економіці, так і навчити швидкому реагуванню, оптимальному плануванню і гнучкій пристосованості до будь-яких змін.

Залишити відгук